27 views 33 secs 0 comments

Titus Corlățean s-a retras de pe lista PSD de la europarlamentare: „Criteriile de performanță trebuie să fie cele care prevalează” UPDATE Ce spune Ciolacu

In Politică
martie 22, 2024

Senatorul PSD Titus Corlăţean s-a retras de pe lista candidaţilor pentru europarlamentare, pentru că nu ar fi avut un loc eligibil.

La finalul şedinţei conducerii PSD care a validat lista, Corlăţean s-a arătat deranjat că aceasta nu a ţinut cont de criterii de performanţă.

„În viaţă părerea mea, poate continui să fiu idealist, ar trebui să fie un anumit set de criterii de profil, de performanţă şi ca fiecare să fie aşezat acolo unde îi este locul în funcţie de criteriile sale de performanţă. Nu m-am regăsit în logica respectivă. (…) La mine este cu totul altceva şi ceea ce am de spus colegilor le-am spus. Eu sper să fie pentru sănătatea partidului. O să am ceea ce am de spus în partid”, a declarat Corlăţean, la Parlament.

Întrebat dacă poziţia sa pe lista pentru europarlamentare este una ofensatoare, senatorul a arătat că problema nu se pune aşa.

„La mine nu e o chestiune de orgolii, la alţii da. La mine e cu totul altceva. Or, eu…

Citeşte mai mult