Georgiana și Cosmin Păstrăv fac pionierat în România, sprijinind business cu business pentru a face ceea ce statul nu reușește să facă pe meleagurile autohtone. Fac agricultură ca la carte, educă gusturile publicului și vorbesc de aproape zece ani despre vita Angus, o delicatesă pe care au adus-o tocmai din Scoția.
Mai mult decât atât, au inovat, fiind aproape de a certifica salamul de Vită Angus pe care astăzi îl vând și în București, undeva în piața Dorobanți, pentru un public care știe exact ce caută.
Nu doar că au venit din Suceava tocmai la București, ci au adus cu ei și alți mici producători din Bucovina, cărora le oferă un loc unde să-și etaleze munca de zi cu zi în speranța că fac o schimbare pe o piață suprasaturată fie de produse de import, fie de auto-intitulați „producători” care știrbesc încrederea în produsele românești.
Colțul lor de rai bucovinean din Dorobanți poartă numele de Băcănia Boierească și a…