20 views 30 secs 0 comments

Rezultate alegeri Sinaia: Liberalul care conduce orașul de 20 de ani a câștigat un nou mandat, în ciuda anchetei Recorder despre averea impresionantă

In Politică
iunie 10, 2024

Primarul în funcţie al staţiunii Sinaia, Vlad Oprea, prim-vicepreşedinte al PNL Prahova, obţine al şaselea mandat în urma scrutinului de duminică, rezultatele centralizate până acum arâtând un procent de 47-48% din voturi, peste cel al partidului.

”Da, am un nou mandat. A venit numărătoarea din secţii, au venit rezultatele. Nu am adunat exact dar am obţinut în jur de 47-48%”, a declarat Vlad Oprea pentru News.ro.

În ceea ce priveşte votul pentru Consiliul Local Sinaia, Vlad Oprea a precizat că rezultatele sunt parţiale şi procentul nu pare a se ridica la nivelul celui obţinut de primar.

Reprezentanţi ai PSD Prahova au declarat, pentru News.ro, că pe votul politic PSD câştigă, la Sinaia, alegerile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, aceasta fiind pentru partid o premieră.

Vlad Oprea obţine al şaselea mandat la Primăria Sinaia în condiţiile în care campania sa electorală a fost marcată de un scandal.

Jurnaliştii de la Recorder au…

Citeşte mai mult