18 views 34 secs 0 comments

A investit peste 3 milioane de euro ca să facă din România un mare campus digital, atractiv și pentru Google. Paul Apostol, Digital Nation: E vorba despre a face o diferență în formare

In Business
mai 05, 2024

Viața într-un oraș mic, de provincie, poate fi extrem de frumoasă, dar lipsa oportunităților de educație și carieră e descumpănitoare pentru mulți tineri. Dar cum ar fi dacă ar veni campusul la tine, să-ți dea acces la cel mai performant sistem de învățământ, oriunde te-ai afla?

Asta ți-ar da șansa de a rămâne alături de familie, într-un oraș poate mai puțin poluat, să lucrezi pe un salariu de câteva mii de euro și de a contribui la comunitatea în care te-ai format. Acesta este gândul cu care Paul Apostol a pornit la drum când a creat Digital Nation, un amplu program de regândire a felului în care se poate face învățarea și formarea viitoarei forță de muncă.

Iar modelul creat de el este astăzi susținut de companii și ministere, îndreptându-se încet dar sigur către statutul de soluție globală.

Clientul nostru ar fi o țară care vrea să implementeze asta la nivel strategic, și nu doar România”, povestește Paul Apostol pentru…

Citeşte mai mult