16 views 28 secs 0 comments

Un verdict se așteaptă astăzi. Ciolacu zice de unde va plăti o despăgubire de miliarde pentru Roșia Montană: Avem stabilitate economică

In Politică
februarie 10, 2024

O decizie în cazul procesului intentat României de Gabriel Resources pentru aurul de la Roșia Montană, după scandalul prin care locația a fost introdusă în patrimoniul UNESCO, este așteptată să fie pronunțată astăzi. Premierul Marcel Ciolacu spune că va găsi soluții să plătească despăgubirea care se anunță a fi de miliarde de dolari și că românii trebuie să știe adevărul.

Declarațiile au fost făcute sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul Conferinţei organizaţiei judeţene PSD Tulcea.

„Cred că românii trebuie să ştie întotdeauna adevărul. Ca şi în cazurile cu vaccinurile, aşteptăm şi adevărul în urma raportului Curţii de Conturi din perioada în care şi eu, şi dumneavoastră eram închişi prin case, iar alţii furau bani pe măşti neconforme şi altele. Orice societate e mai puternică şi începe să creadă că merge în direcţia corectă atunci când cunoaşte adevărul”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Citeşte mai mult