71 views 24 secs 0 comments

Compania pe care Simona Halep o acuză că i-a furnizat suplimentul contaminat se apără: „Nu conținea roxadustat! N-am înșelat pe nimeni!”

In Sport
septembrie 28, 2023

Konstantino Koveos, unul dintre proprietarii firmei Quantum Nutrition – de unde a provenit suplimentul despre care Simona Halep a declarat la procesul pentru dopaj că a fost contaminat cu roxadustat -, a reacționat la informația că sportiva noastră pregătește un proces împotriva companiei pentru daune.

El susține că „nu există dubii” în privința deciziei pe care a luat-o ITIA în procesul Simonei Halep, pe care fostul număr 1 mondial o va ataca la TAS. De asemenea, Koveos a spus despre testele realizate de Jean-Claude Alvarez, un reputat toxicolog, sunt „teste îndoilnice”.

Mai mult, Konstantino Koveos a declarat că produsul Keto MCT, pe care l-a ingerat Simona Halep, nu se mai produce în momentul de față, dar suplimentul „nu conținea roxadustat”, potrivit testelor realizate pe el.

„Ați văzut dosarul de la tribunal. Ați văzut acolo că nu sunt alte lucruri privind compania noastră. Orice altceva în afară de ceea ce este în dosar sunt păreri….

Citeşte mai mult