56 views 35 secs 0 comments

Ciolacu a mers cu metroul la Ministerul Transporturilor, dar spune că nu e un gest de PR. Vrea să meargă cu trenul la mare

In Politică
iunie 20, 2023

Premierul Marcel Ciolacu a mers marți cu metroul până la Ministerul Transporturilor, afirmând că reprezintă un gest de normalitate, nu unul de PR.

Ciolacu a ținut să sublinieze că nu este prima dată când foloseşte acest mijloc de transport în comun și că va mai merge cu metroul.

Mai mult, premierul a spus că vrea să meargă cu trenul spre litoralul românesc, împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„Nu este prima oară când merg cu metroul. Cu adevărat, acum a devenit mai interesant, presupun că din cauza sau datorită funcţiei, cum vreţi să alegeţi. Am încercat să plătesc cu telefonul, am văzut mesaj de la bancă, nu ştiu de ce nu a funcţionat, dar aveam cumpărat şi un bilet pentru două călătorii. Înseamnă că, cel puţin, încă o călătorie o mai am.

O să folosesc metroul. Sper să plec şi cu domnul Grindeanu la mare cu trenul, am promis amândoi. Deci, este normală abordarea, nu este una de PR, de imagine cum se spune, e…

Citeşte mai mult